25ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Τραγουδιών

Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη και συμμετείχε στο 25ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και τραγουδιών που πραγματοποιήθηκε στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης.

Ύστερα από πρόσκληση που μας απηύθυνε ο Πολιτιστικός επιμορφωτικός σύλλογος «Σπάρτακος» για να συμμετέχουμε στο φεστιβάλ που διοργανώνει 25 χρόνια τώρα, την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ο Σύλλογος ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη και συμμετείχε στο παραδοσιακό μέρος των εκδηλώσεων παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικούς χορούς και τραγούδια του Πόντου.

Το Σάββατο απολαύσαμε την όμορφη πόλη όπου και παραμείναμε μέχρι το απόγευμα. Στον δρόμο της επιστροφής κάναμε και μια στάση, απολαμβάνοντας τον καφέ μας δίπλα στην θάλασσα στην όμορφη Καβάλα

Τέλος ευχαριστούμε το χορευτικό τμήμα παραστάσεων, που με την εποπτεία του χοροδιδασκάλου μας, Γιώργου Μιχαηλίδη για ακόμη μία φορά (ακόμη και τώρα το καλοκαίρι που ο σύλλογος είναι κλειστός) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου και με την καταπληκτική του εμφάνιση απέσπασε το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων στο χώρο της εκδήλωσης.

περισσότερες φωτογραφίες…

 

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More