Έναρξη σεζόν 2018-2019

Τις πόρτες της για την καινούρια χρονιά ανοίγει η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος.

Αγιασμό για την νέα χορευτική περίοδο θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος, συνδυάζοντάς τον με γλέντι που θα ακολουθήσει στην έδρα του συλλόγου, στην οδό Βούλγαρη 16α.

Τα μέλη του συλλόγου από στις 19:00 το απόγευμα καλούνται να βρίσκονται στον σύλλογο, όπου μετά από τον αγιασμό θα ακολουθήσει γλέντι και θα διασκεδάσουμε χορεύοντας και απολαμβάνοντας τα εδέσματα από μέλη του συλλόγου που θα προσφέρονται δωρεάν  καλωσορίζοντας την νέα χορευτική σεζόν.

Με αυτή τη συγκέντρωση, σηματοδοτείται και η έναρξη της νέας σεζόν, για αυτό και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Τα τμήματά της Στέγης ξεκινούν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, με τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων, στις 21:30 και 22:30 αντίστοιχα και την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με το μικτό τμήμα Ενηλίκων ενώ έχει προγραμματιστεί και τμήμα χορωδίας η ημερομηνία έναρξης του οποίου θα σας κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος σκοπεύει να έχει σημαντική παρουσία όλο το χειμώνα, με εκδηλώσεις ποικίλης ύλης, ώστε να καταφέρει να υψώσει ακόμα περισσότερο τον πήχη, που είχε ήδη τοποθετηθεί ψηλά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη περσινή πολιτιστική σεζόν.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More