Εκλογές στην Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το απερχόμενο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει, ότι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και απο τις 11.00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας, στην αίθουσα του συλλόγου στην οδό Βούλγαρη 16α.

Το απερχόμενο Δ. Σ. επιθυμεί την καθολική συμμετοχή των μελών έτσι ώστε το ΝΕΟ Δ.Σ. να αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες του συνόλου των μελών του ως προς τους νεοεκλεγείς.

Το επίπεδο που λειτουργεί ο Σύλλογος, παρόλο τις δυσκολίες της εποχής, είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί το επίπεδο αυτό. Με την συνεχή στήριξη μελών και φίλων, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος θα είναι σε θέση να διευρύνει τις δραστηριότητές της και να συνεχίσει το έργο της.

Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. απευθυνόμενα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, θέλουν να σας απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Από το Δ. Σ. της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More