Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Β.Ε. κοντά στους πληγέντες!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας η οποία θα αποδοθεί στους Πληγέντες από τις φωτιές της περιφέρειας Αττικής.
Οι προσφορές των μελών της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος αλλά και διαφόρων ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς συλλέχθηκαν 31 κούτες με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.
Το σύνολο των πραγμάτων που μαζεύτηκαν έχει ήδη παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία η οποία θα τα μεταφέρει στο κέντρο αποθήκευσης, διαχείρισης και εφοδιασμού της περιφέρειας Αττικής και από εκεί θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά πως νοιαζόμαστε για το συνάνθρωπο μας, ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και πως είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τους άλλους λαούς.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας που βοηθήσαν στο να γίνει αυτή η ιδέα πραγματικότητα.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More