ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η χορωδία του συλλόγου μας είναι μια μικτή χορωδία και  βάση της διδασκαλίας της αποτελεί η παραδοσιακή Ποντιακή μουσική.

Στεγάζεται στο χώρο  της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος στην Βούλγαρη 16α και τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα στις 19:00.

Με την καθοδήγηση του, καταξιωμένου στο χώρο τραγουδιστή, Γιώτη Γαβριηλίδη καθώς επίσης και με τη βοήθεια διαφόρων μελών – φίλων των Ποντιακών Τραγουδιών, η χορωδία συνεχίζει την πορεία της, στόχος της οποίας είναι η διάσωση και διάδοση της παραδοσιακής Ποντιακής μουσικής.

 

Σκεπτόμενοι πως το παραδοσιακό τραγούδι είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της παράδοσης, αφού πάντα υπήρχε ένα τραγούδι για να εκφράσει τα συναισθήματα του ανθρώπου στον κύκλο της ζωής του, είτε σε χαρά, είτε σε λύπη, θεωρήσαμε απαραίτητη τη δημιουργία ενός τέτοιου τμήματος.

Η χορωδία μας έχει πάρει μέρος σε συναντήσεις χορωδιών και σε μεμονωμένες εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας .

Τηλέφωνο συνεννόησης με τον Μαέστρο της Χορωδίας – Γιώτη Γαβριηλίδη: 6930-931.251

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More