Εκδρομή Στο Νυμφαίο!

Η εκδρομή της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος στο Νυμφαίο Φλώρινας, την Κυριακή, 25-11-2018, στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία.

Πενήντα μέλη και φίλοι της Στέγης απόλαυσαν μια  ευχάριστη εκδρομή, γεμάτη από περιήγηση, ενημέρωση και διασκέδαση.

Συγκεκριμένα  η αποστολή το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το ‘Κτήμα  Άλφα’ στο Αμύνταιο, όπου ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους για το οινοποιείο και γεύθηκε το υπέροχο κρασί τους.

Κατόπιν  μεταβήκαμε στο χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας όπου επισκεφθήκαμε το καταφύγιο της καφέ αρκούδας “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ” , στο περιβαλλοντικό κέντρο του οποίου ενημερωθήκαμε σχετικά και στη συνέχεια απολαύσαμε τον καφέ μας στο γραφικό παραδοσιακό χωριό, σε υψόμετρο 1.350μ, που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός αλλά και ιστορικός τόπος, ανάμεσα σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών .

Τέλος  η εκδρομή ολοκληρώθηκε  πάλι ευχάριστα με διασκέδαση, γευστικότατο φαγητό και πολύ χορό  σε μια καταπληκτική ταβέρνα κοντά στο χωριό κάτω από τους απολαυστικούς ήχους του νταουλιού και της ποντιακής λύρας.

περισσότερες φωτογραφίες…

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More