Εκδρομή στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα!

Το Σάββατο 04 Ιαν 2020, η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος, βρεθήκαμε για μία μίνι εκδρομή στα Τρίκαλα και επισκεφτήκαμε το Μύλο των Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας μας.

Ο καιρός μας βοήθησε καθώς ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και η θερμοκρασία ήταν με το μέρος μας!

Επισκεφθήκαμε το σπίτι του Άη – Βασίλη, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Βασίλειο των Ζαχαρωτών, το Βασίλειο των Λουλουδιών, το Παγωμένο Βασίλειο, το Βασίλειο των παιχνιδιών, το μουσείο Μανιταριών, το Παγοδρόμιο των Ξωτικών, το Καφέ των Ξωτικών, το εργοστάσιο σοκολάτας, κάναμε ζωγραφική προσώπου… όλα αυτά είναι μόνο λίγα από όσα είδαμε.

 Ήταν μία πραγματική απόλαυση να πιούμε χυμό φρέσκων φρούτων, να μπλεχτούμε μέσα στο λουλουδένιο λαβύρινθο, να παρακολουθήσουμε ομάδες παραδοσιακών χορών στη μουσική σκηνή, μια από τις οποίες ήταν και η δικιά μας!!!

Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας έδωσε, το απόγευμα στις 17:00, μια παράσταση παρουσιάζοντας χορούς του Πόντου! Το πλήθος που παρακολούθησε κατενθουσιάστηκε και στο τέλος της παράστασης μας προέτρεπε φωνάζοντας να μην σταματήσουμε και να συνεχίσουμε να χορεύουμε!

Στην εκδρομή μαζί μας συμμετείχαν και οι σύλλογοι : «Καλλίστη» Πολιτιστικός και Μορφωτικός σύλλογος και η Πρότυπη Χορευτική Ομάδα Οικονόμου Ζήση, οι οποίοι παρουσίασαν και αυτοί χορούς με τα χορευτικά τους τμήματα.

περισσότερες φωτογραφίες…

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More