Συνάντηση -ενημέρωση για την ταινία ΠΟΝΤΟΣ

Συνάντηση -ενημέρωση, ενόψει των γυρισμάτων της ταινίας μεγάλου μήκους με θέμα την γενοκτονία του ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, με αγάπη φιλοξένησε ηθοποιούς, μουσικούς, καλλιτέχνες, σκηνογράφους, ενδυματολόγους και εκπροσώπους φορέων , που πρόθημα για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγινε, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος, για να συμμετέχουν στην ταινία που ετοιμάζετε τους επόμενους μήνες, με θέμα τα τραγικά γεγονότα της περιόδου 1919-1922 που διαδραματίστηκαν σε βάρος των χριστιανικών πληθυσμών του Πόντου και ιδιαίτερα του Ελληνισμού.

Όπως ενημερωθήκαμε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα γίνουν σε περιοχές της Μακεδονίας αλλά και σε στούντιο του εξωτερικού. Θα πρωταγωνιστήσουν σημαντικοί Έλληνες ηθοποιοί καθώς τεράστιος θα είναι και ο αριθμός των κομπάρσων που θα πάρουν μέρος.

Βασισμένη σε ιστορικά ντοκουμέντα και στις μαρτυρίες όσων επέζησαν, η ταινία ΠΟΝΤΟΣ αναμένετε να αποτελέσει την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Κύριος ομιλητής της ενημέρωσης που έγινε ήταν ο Κ. Τανιμανίδης Στέφανος καθώς την εκδήλωση κάλυψαν και μέσα ενημέρωσης όπως το Radio Pontos International.

 

περισσότερες φωτογραφίες…

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More