Εμείς

Η εταιρεία Romeo Baretti, ιδρύθηκε το 1987 στην Θεσσαλονίκη από τους αδελφούς Καραπαναγιωτίδη.

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση ανδρικών πουκαμίσων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα της ραφής και των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, παρακολουθεί τις τάσεις της ανδρικής ένδυσης, προσπαθώντας πάντα, το τελικό προϊόν να ξεχωρίζει από τα μαζικώς παραγόμενα ομοειδή του.

Αυτό το πετυχαίνει, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών, οι οποίοι αναζητούν τον σωστό συνδυασμό ποιότητας και προσιτής τιμής.

Οι πρώτες ύλες εισάγονται κυρίως από την Ευρώπη, και από εταιρείες όπως η GETZNER (Αυστρία) και άλλα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι βαμβακερά (μονίκλωνα-δίκλωνα), λινά, ποπλίνες, σύμμικτα, σε μονόχρωμα, καρώ, ρίγες. Οι γιακάδες είναι κλασικοί ή Rex ή μαλακοί με κουμπί, και οι μανσέτες στρογγυλές ή διπλές για μανικετόκουμπα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310225095

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

Χρονολόγιο

1987 – Μετά από πολλά χρόνια στη λιανική πώληση με την οικογενειακή μας επιχείρηση στον τομέα των ανδρικών ενδυμάτων αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την κατασκευή και πώληση πουκαμίσων στο ευρύτερο κοινό. Τα πρώτα μας βήματα έγιναν με μεγάλη προσοχή και κατά κύριο λόγο με τη χρήση υφασμάτων από την ελληνική αγορά.

1992 – Τη χρονιά αυτή μετά από συνεχόμενη άνοδο η εταιρεία μας αποφασίζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με ευρωπαϊκά εργοστάσια. Αρχίζει και προμηθεύεται υφάσματα από Αυστρία – Γερμανία – Ιταλία για καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη γκάμα σχεδίων.

2004 – Μέχρι τώρα η πορεία της εταιρείας είναι ανοδική. Παρόλο που η κρίση στην Ελλάδα αρχίζει εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με νέες προτάσεις και ιδέες στον τομέα μας.

2010 – Για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε την καλή ποιότητα με τις οικονομικές τιμές τη χρονιά αυτή αρχίζουμε να αναζητούμε νέα εργοστάσια για την προμήθεια υφασμάτων κρατώντας πάντοτε την καλή ποιότητα των πουκαμίσων που είναι και ο βασικός μας στόχος.

2015 – Έχοντας αλλάξει οι τρόποι αγοράς από τους καταναλωτές αποφασίζουμε να επεκτείνουμε και εμείς την δραστηριότητά μας με την εισχώρηση της εταιρεία μας στην σύγχρονη (Online) πώληση των προϊόντων μας με την κατασκευή της ιστοσελίδας και του e-shop.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More