3ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών

Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος συμμετείχε στην εκδήλωση ”3ο Σταυροδρόμι Πολιτισμών”, Παραδοσιακοί χοροί & τραγούδια που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας Τούμπας  στο προαύλιο του Ναού.

Στην μεγάλη αυτή πολιτιστική εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης κ.κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος και Καλαφάτης Σταύρος η κα Τερψίδου Κρυσταλλία, νέα Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο νεοεισερχόμενος διαμερισματικός σύμβουλος κ. Παπαχριστοδούλου Νικόλαος, τ. Εκκλησιαστικός Σύμβουλος του Ιερού Ναού.

Παρουσιάστηκαν χοροί από την Καππαδοκία, Γεωργία, Αρμενία, Θράκη, Ανατολική Ρωμυλία και τον Πόντο, όπου και ήταν αφιερωμένη η παρούσα εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την φρικιαστική Ποντιακή Γενοκτονία.

περισσότερες φωτογραφίες…

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More